Ultrafiltratie

Deltapore levert ultrafiltratie (UF skids). De UF skids worden ontwerpen en gebouwd op klantspecificatie. Voor de UF skids maken we onder andere gebruik van DOW IntegraFlux™ modules.

De DOW IntegraFlux™ modules zijn voorzien van holle vezel PVDF membranen. Het te behandelen water wordt van buiten naar binnen gedrukt door het membraan. De nominale poriegrootte van het membraan is 0.03 micron. Hierdoor is ultrafiltratie een perfecte techniek voor het beschermen van downstream processen zoals Reverse Osmose (RO). De fijne poriën zorgen ervoor dat virussen, bacteriën, niet opgeloste deeltjes, colloïdaal materiaal en pathogen effectief worden verwijderd uit het water.

Het ontwerp van een skid is zeer belangrijk en voor ieder type membraan kan deze anders zijn. De UF skids van Deltapore zijn ontworpen voor een effectief en efficient gebruik van de modules waarbij energie- en chemicaliënverbruik geoptimaliseerd zijn. De producten zijn getest volgens de NSF/ANSI standaard 61 voor toepassing in drinkwatertoepassingen.

Datasheet

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan

Offerte

Ultrafiltratie standaard voorzien van air scouring, CEB en aansluiting voor CIP

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op

Contact