Over Deltapore

Uw partner voor industriële waterbehandeling.

Met meer dan 15 jaar ervaring in industriële waterbehandeling is Deltapore de aangewezen partij voor vraagstukken omtrent waterkwaliteit in industriële processen. Deltapore stelt de klant centraal en samen wordt gezocht naar een passende oplossing. Daarbij wordt altijd gestreefd naar een optimale waterbehandeling voor nu en in de toekomst.

Innovatie, duurzaamheid en millieu.

Vaak wordt duurzaamheid omschreven aan de hand van “de drie P’s”: people (mensen), profit (winst) en planet (aarde). Naast het feit dat we geld willen verdienen en van welvaart willen genieten, is het onze taak om goed voor het milieu te zorgen. Wij hebben daarmee een duidelijke verantwoordelijkheid naar komende generaties.

Samen sterk

Samen met u als klant maken we eerst een inventarisatie van de behoefte en bekijken we wat technisch gezien mogelijke oplossingen zijn. Indien gezamenlijk een oplossingsrichting is gekozen zullen wij deze omzetten in een vrijblijvend aanbod. Dit aanbod zullen wij met u bespreken waarbij techniek, kosten en service uitgebreid aan bod komen. Zo weet u uiteindelijk waarvoor u kiest en wat de kosten zullen zijn, nu en in de toekomst!

Vragen of opmerkingen?

OPTIMAAL RESULTAAT IN WATERBEHANDELING

Samen met u als klant bepalen wat de optimale waterbehandeling is voor uw systeem. Hierbij nemen we uw wensen als uitgangspunt en bepalen vervolgens welke duurzame oplossing het meest geschikt is. Technologieën die wij daar onder andere bij gebruiken zijn ultrafiltratie en reverse osmosis.